Tegenkracht bij congres voor HR-mensen

Tegenkracht bij congres voor HR-mensen
juni 2, 2018 Peter Smeets

Dinsdag 29 mei jl. hield de organisatie Citywork een congres in de Amsterdamse RAI. Het congres stond in het teken van werkgeverschap en gezondheid. Tegenkracht was één van de vier partijen die in de ochtend een plenaire presentatie gaf. De andere organisaties waren: Heineken, Cisco en TNO.

In de zaal zaten ruim 200 HR-functionarissen die vanuit hun functie belangstelling hadden hoe je de gezondheid van medewerkers professioneel kunt faciliteren. Voorzitter Peter Smeets sprak namens Tegenkracht. In een gloedvol betoog van 20 minuten nam hij de zaal mee in de wereld van kankerpatiënten. Om hoeveel werknemers gaat het en wat doet het met een werknemer als hij de diagnose kanker krijgt.

Het verhaal van Tegenkracht werd helder voor het voetlicht gebracht en de deelnemers waren zichtbaar verrast en geïnteresseerd hoe zij vanuit hun functie collega’s kunnen helpen die de diagnose kanker krijgen.

Naast deze presentatie had Tegenkracht nog een stand waar deelnemers zich gedurende dag persoonlijk konden informeren over sportplan Tegenkracht. Vele organisaties lieten blijken dat zij aangenaam waren verrast over wat Tegenkracht biedt en toonden hun belangstelling. We kunnen daarom ook spreken van een succesvolle deelname.