Coördinatoren

Maartje de Groot, Eveline van Dooren, Matijs Jansen en Peter Smeets staan voor je klaar, zij zijn het eerste aanspreekpunt. Open, pragmatisch en doortastend doen zij hun werk.

Maartje, Eveline en Matijs onderhouden als Coördinator maandelijks het contact met de deelnemers, zij verzorgen het regelwerk bij de sportarts en organiseren de contacten met sportlocaties, de fysio’s, psychologen en diëtisten. Daarnaast ondersteunen zij de deelnemers bij het regelen van de financiën en motiveren de deelnemers om actief te zijn en te blijven. De overtuiging dat sport en revalidatie je beter door de tijd van behandelingen helpt, is de drijfveer om het voor jou te regelen.

Peter is als Business-to-Business coördinator het aanspreekpunt voor alle werkgevers die het Tegenkracht sportplan mogelijk (willen) maken voor personeelsleden die kampen met de diagnose kanker. Hij regelt de afspraken, overeenkomsten en alle financiële zaken die daar bij komen kijken. Ook staat Peter klaar om waar gewenst op afspraak de dienstverlening van Tegenkracht te komen presenteren.