OVER ONS

Stichting Tegenkracht: kijk naar de mogelijkheden

Tegenkracht gaat over ongebaande paden. Wij willen dat in 2020 alle kankerpatiënten de mogelijkheden hebben om sportief te revalideren. Is het niet linksom, dan is het wel rechtsom. Als goed doel maken wij mogelijk dat kankerpatiënten kunnen sporten.

Tegenkracht is pragmatisch. Wij ruimen praktische bezwaren uit de weg en kijken altijd naar oplossingen. Het is nog nooit voorgekomen dat het niet gelukt is. Sporten en behandelen van kanker gaan heel goed samen. Doe het op maat en doe wat bij je past.

We zijn optimistisch. Wij helpen waar we kunnen, want we weten wat het is. Wij stimuleren jou, we motiveren en helpen jou. Uit positieve emotie en kracht zijn wij ontstaan. Want sport geeft afleiding en helpt om sterk in je schoenen te staan.

Onze coördinatoren

De coördinatoren van Tegenkracht zijn het eerste aanspreekpunt. Open, betrokken en doortastend doen zij hun werk. Zij onderhouden het contact met jou, zij zorgen voor het afspraken bij de sportarts en zij organiseren de contacten met sportlocaties. Zij helpen jou met de kortste weg naar sportbegeleiding op maat.

Bedrijven die ons steunen