Sandra en Lieke wandelen de 4daagse voor Tegenkracht!

Sandra en Lieke wandelen de 4daagse voor Tegenkracht!
juli 12, 2022 Matijs Jansen

Sandra en Lieke Ham gaan de 4 daagse wandelen voor Tegenkracht. Maar dat doen ze ook voor een vader waar ze zó trots op zijn en zoveel van houden. Tegenkracht helpt de vader van Sandra en Lieke om zo sterk en fit mogelijk te blijven, ondanks de slechte prognose. 

1,5 jaar geleden kregen wij te horen dat onze vader alvleesklierkanker had. Een lange weg volgde met chemo’s en daarna een ingrijpende operatie. Wat een geluk hadden we dat dit allemaal succesvol verliep en wat zijn we ongelofelijk trots op hoe hij dit ondergaan heeft en hoe hij er alles aan deed om zich weer fit te voelen.

Dit lukte hem mede door Stichting Tegenkracht. Een stichting die zich met veel professionele en kundige medewerkers inzet om kankerpatiënten weer fitter en vitaler te laten worden, waardoor de kwaliteit van leven weer beter wordt. Helaas is er recent geconstateerd dat de kanker weer terug is bij onze vader en dat het dit keer helaas niet meer te genezen is. Dit voelt heel onwerkelijk en verdrietig. Nog steeds doet hij er alles aan om zo lang mogelijk fit te blijven en te genieten van al het moois in zijn leven.

Wij gunnen het alle revaliderende kankerpatiënten en hun dierbaren dat zij zich zo fit en vitaal mogelijk voelen, waardoor wij het wandelen van de vierdaagse met een extra missie doen. We hopen dat jullie hier allemaal aan mee willen werken. Alvast enorm bedankt voor jullie steun!

We wensen Sandra en Lieke natuurlijk heel veel succes, maar weten ook dat met deze gedachten op de achtergrond ze deze uitdaging gaan halen.

Steun deze twee toppers! En doneer op hun actiepagina.
Wij wandelen voor Stichting Tegenkracht! (devierdaagsesponsorloop.nl)