MIJOU doneert wederom mooi bedrag!

MIJOU doneert wederom mooi bedrag!
juli 4, 2022 Matijs Jansen

MIJOU blijmakers is een product van JADOE geschenkenmakers.

Een geschenk tegen het einde van het jaar, als blijk van waardering. Het is een waardevolle traditie. Maar ook tradities gaan met hun tijd mee. Luxe voedselpakketten of voor iedereen hetzelfde geschenk is niet meer van deze tijd. Een kerstmarkt is tijdrovend om te organiseren en daardoor kostbaar en ingewikkeld. Bovendien is het niet duidelijk of de coronaregels het toestaan.

MIJOU heeft de oplossing om op een makkelijkere en een leukere manier je medewerkers blij te maken.

“Medewerkers kijken en kiezen in de online geschenkenwinkel een geschenk uit dat ze echt willen krijgen en reserveren het bij de lokale winkelier. Ze halen het zelf op in dorp of stad, op een moment dat het uitkomt.”

Niet alleen de medewerker wordt blij, de werkgever wordt er blij van omdat MIJOU alles regelt, de lokale winkelier wordt er blij van, maar ook een aantal goede doelen, waaronder Tegenkracht. Want als werknemer is het ook mogelijk om het beschikbare budget te doneren aan een van de goede doelen.

Al een aantal jaren levert dat een prachtige donatie op waar wij van stichting Tegenkracht MIJOU enorm dankbaar voor zijn. De slogan ‘blijmakers’ is in onze beleving dan ook helemaal van toepassing!