Evenement Tegenkracht; Sterker met Tegenkracht

Evenement Tegenkracht; Sterker met Tegenkracht
mei 31, 2022 Matijs Jansen

Tegenkracht organiseert zondag 10 juli a.s. het evenement ‘Sterker met Tegenkracht’.
Je kan meedoen aan een ‘escape’ wandeltocht of een fietstocht. Beide activiteiten zijn voor jong en oud en elk niveau. Start en finish zijn vanuit onze kantoorlocatie in Bilthoven.

Fietsen
De fietstocht bestaat uit twee verschillende routes met verschillende afstanden.

  • De eerste route is geschikt voor de recreatieve fietser met de gewone of elektrische fiets. Deze route is ongeveer 25 km lang.
  • De tweede route is meer voor de wielrenner. Deze route is dan ook ongeveer 60 km. Beide tochten gaan door de fantastisch mooie omgeving rondom Bilthoven en de Utrechtse Heuvelrug.

Bij beide fietstochten kan er individueel of in teamverband worden deelgenomen. We zorgen onderweg voor een kleine versnapering en een mogelijkheid om je bidon te vullen.

 

Escape wandeltour

De escape wandeltour is meer dan wandelen. Onderweg moet je opdrachten uitvoeren, vraagstukken beantwoorden, oplossen en door te speuren kom je steeds een stap verder in de tocht.

Lukt het jullie om het raadsel op te lossen? Probeer het en doe mee aan de escape tour.

 

De escape tour is voor jong en oud en zeker geschikt voor gezinnen. Er zijn twee verschillende routes, beide in de mooie bosrijke omgeving van Bilthoven.

  • De eerste route is ongeveer 2,5 km lang en erg geschikt voor alle leeftijden
  • De tweede route is iets uitdagender en is ongeveer 5 km lang.

We zorgen onderweg voor een kleine versnapering en wat te drinken.

We kleden de start en finish sfeervol aan en zorgen voor wat extra activiteiten vóór en na het fietsen en het wandelen. Uiteraard staan koffie en thee klaar bij vertrek, bij terugkomst zorgen wij voor een kleine lunch.

Kosten
De deelnamekosten zijn € 7,50 per persoon (kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis deelnemen).

Sponsoring
Natuurlijk willen wij ook geld ophalen voor het Sportfonds van stichting Tegenkracht. We organiseren daarom een loterij met mooie prijzen. We willen jullie vragen zoveel mogelijk loten te verkopen om samen een mooie opbrengst te genereren. Naast de loterij is het ook mogelijk om je te laten sponsoren, dat kan eenvoudig door een eigen actiepagina aan te maken. Maar we maken ook ruimte op de dag zelf om voorafgaand en na het fietsen en het wandelen bijvoorbeeld eigen gemaakte cup cakes, armbandjes of wat je maar kan verzinnen te verkopen of bijvoorbeeld een grabbelton neer te zetten. Wij zorgen voor een kraampje waar je de spullen kunt etaleren, maar geef wel even aan wanneer je een actie als deze graag op wilt zetten. Dan maken we er samen wat moois van.

Aanmelden
Ben je net zo enthousiast geworden als wij?
Je kunt meer lezen en je aanmelden via www.tegenkracht.nl/sterker-met-tegenkracht. Heel graag zien wij jou 10 juli!