Enjoy the Ride fietst 15.000 euro bij elkaar voor Tegenkracht

Enjoy the Ride fietst 15.000 euro bij elkaar voor Tegenkracht
december 24, 2017 Matijs Jansen

Enjoy the ride’ betekent ‘geniet van de tocht’. In het Engels heeft het nog een extra betekenis: Geniet van het leven… vier het leven. Helaas kan niet iedereen het leven vieren. Een ingrijpende ziekte als kanker maakt je ‘Ride’ tot een zware beproeving. Dat overkomt ook jonge mensen die volop in het leven staan. Twintigers en dertigers die hun leven nog enthousiast opbouwen.

Ook de dertigers Tim Nouws en Bregje Peeters kregen kanker. Beiden namen in 2016 het initiatief om voor jonge mensen met kanker een speciale sponsoractie te organiseren. Op de fiets… ‘Enjoy the ride’. Het geld wordt gebruikt voor onderzoek naar en steun voor jongvolwassen kankerpatiënten. Tim en Bregje gaven speciale aandacht aan AYA’s. Leeftijdsgenoten dus. In 2017 fietste ‘Enjoy the ride’ € 15.000 euro bij elkaar om het sporten voor jongvolwassen kankerpatiënten in de regio Nijmegen via stichting Tegenkracht op de kaart te zetten.

Enjoy the Ride en Tegenkracht gaan de aankomende jaren de ‘samenwerking’ verder uitbreiden. Enjoy the Ride blijft fietsen voor Tegenkracht. Tegenkracht gaat zoveel mogelijk jong volwassenen met kanker helpen aan een sportplan op maat

Fiets ook mee in 2018!

Naast een geweldige en gezellige tocht een heerlijk doel om voor te fietsen.

De datum is 22 april en er zijn 4 afstanden:

  • 100km wielerronde, start vanaf 12:00 uur
  • 60 km fietstocht, start vanaf 13:00 uur
  • 30 km fietstocht, start vanaf 13:00 uur
  • 10 km gezinsfietstocht, start vanaf 13:00 uur

Meer informatie op http://www.enjoytheridetour.nl/