Enjoy de Ride voor Tegenkracht

Enjoy de Ride voor Tegenkracht
april 19, 2017 Matijs Jansen

‘Enjoy the ride’ betekent ‘geniet van de tocht’. In het Engels heeft het nog een extra betekenis: Geniet van het leven… Vier het leven. Helaas kan niet iedereen het leven vieren. Een ingrijpende ziekte als kanker maakt je ‘Ride’ tot een zware beproeving. Dat overkomt ook jonge mensen die volop in het leven staan. Twintigers en dertigers die hun leven nog enthousiast opbouwen.

Tim en Bregje, jonge mensen met kanker

Ook de dertigers Tim Nouws en Bregje Peeters kregen kanker. Beiden namen in 2016 het initiatief om voor jonge mensen met kanker een speciale sponsoractie te organiseren. Op de fiets… ‘Enjoy the ride’.
Het geld wordt gebruikt voor onderzoek naar en steun voor jonge kankerpatiënten. Tim en Bregje gaven speciale aandacht aan AYA’s. AYA’s zijn kankerpatiënten van 18-35 jaar. Leeftijdsgenoten dus.
In 2016 verzamelden ze geld voor Alpe d’Huzes. Dit jaar was het een ‘Enjoy the ride’ voor  Tegenkracht.

Wat een dag!

“Wow wow & nog eens wow! Wat een gave dag. We hebben genoten.” Is de eerste reactie van de top organisatie.
En de mensen waren niet de enige mensen die genoten hebben. Kijk  hier naar de fantastische beelden, geniet even mee en als je erbij was geniet nog even na. De beelden zijn gemaakt door MultiBeeld Media Producties “hier” te zien.

Later deze week nog vele foto’s en ook meer nieuws over het opgehaalde bedrag!