5 minuten vragenlijst voor de website ‘Bewegen & Kanker’

5 minuten vragenlijst voor de website ‘Bewegen & Kanker’
oktober 31, 2022 Matijs Jansen

Onderzoekers uit het UMC Utrecht, Antoni van Leeuwenhoek en Radboudumc zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van de website ‘Bewegen & Kanker’ als aanvulling op de al bestaande website ‘Voeding & Kanker’ (voedingenkankerinfo.nl). Het doel van deze website is om wetenschappelijk bewijs omtrent bewegen bij kanker te vertalen naar concrete adviezen en tips die makkelijk toegankelijk zijn voor zowel de patiënt als voor de beweeg- en zorgprofessional. Daarnaast zal deze website de mogelijkheid bieden om vragen te stellen aan deskundigen over bewegen bij kanker.

Een initiatief waar we met Tegenkracht natuurlijk volledig achter staan en daarom jullie lezer daar graag op attenderen want jullie kunnen daar een belangrijke bijdrage in leveren.

Om ervoor te zorgen dat deze website aansluit bij de wensen van de patiënt, willen zij u vragen om een korte vragenlijst in te vullen (duur: circa 5 minuten). Met behulp van deze vragenlijst willen zij in kaart brengen welke functionaliteiten en informatie u graag terug ziet op de website.

Klik op onderstaande link om de vragenlijst in te vullen:

 https://exploratio.nl/intake/aa/5r0O1YuRQDLzWqn

Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Met vriendelijke groet,

 

Namens de betrokken onderzoekers,

Anne May (UMCU), Martijn Stuiver (AvL), Laurien Buffart (Radboudumc), Maike Sweegers (AvL), Anouk Hiensch (UMCU) en Marieke ten Tusscher (Radboudumc)