Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grote Bonnefooitocht 2018

18 mei 2018 - 19 mei 2018

Niet alles in het leven is geregeld tot in het kleinste detail. En soms moeten we bewust het avontuur opzoeken. Iets doen waarvan we eigenlijk niet wisten dat we dat wilden of konden. En daarom niet-organiseren Marieke en Kees: De Grote Bonnefooitocht.

De eerste Grote Bonnefooitocht was in 2017 vanuit Lent. Het was een mooi gezelschap (10 man/vrouw), nieuwe vriendschappen werden geboren en de route was onvoorspelbaar. Zeker toen we google maps gingen gebruiken. 

Met Pinksteren 2018 (zaterdag 18 mei en zondag 19 mei) fietsen wij weer voor: de gezelligheid, de vriendschap, een beetje avontuur en de stichting Tegenkracht. 

Iedereen kan en mag meedoen. Marieke zal wel papbenen hebben na die bevalling en hoe Kees er voor staat zien we wel. Het gaat er om dat wij laten zien dat je het leven niet in de hand hebt en toch een fijn leven kan hebben.  

En 

Wij halen met deze bijzondere tocht geld op voor de Stichting Tegenkracht (tegenkracht.nl). Tegenkracht ondersteunt mensen met kanker bij hun herstel door het aanbieden van sportprogramma’s op maat. Ook mensen die niet meer herstellen, zoals Kees, verhogen hun weerstand en kwaliteit van leven door intensief te sporten.  

Ben je klaar voor het avontuur, geef je op bij ikbonnefooi@gmail.com. Kijk ook op: ikbonnefooi.nl.

Gegevens

Begin:
18 mei 2018
Einde:
19 mei 2018
ikbonnefooi.nl.